Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Pete Campbell

International Speaker

Managing Director, Kaizen

Pete Campbell
Pete Campbell

Ο Pete είναι ο Managing Director της Kaizen, ενός agency το οποίο εξειδικεύεται στο SEO και στη χάραξη στρατηγικής για μερικά από τα μεγαλύτερα βρετανικά brands. Είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια όπως το BrightonSEO και το Performance Marketing Insights, δημιούργησε το πρώτο του website στα 11 ενώ αναδείχτηκε “Rising Star of the Year” στα Travolution Awards.

Ο Pete Campbell θα συμμετάσχει στην ενότητα “Google Performance: How to build a cutting-edge Marketing Strategy that converts”.

Σύνοψη Παρουσίασης
SEO Performance for the Mobile-First World

Στην παρουσίασή του, ο Pete θα αποκαλύψει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τo επικείμενο mobile-first indexing της Google, προκειμένου να αυξήσεις το reach και τα έσοδά σου.
Μεταξύ άλλων, ο Pete εμβαθύνει και θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές γύρω από τα εξής θέματα:

  • Speed Performance
  • Voice Seatch
  • App integration in SEO

Ομιλητές

International Speaker Craig Sullivan Με εμπειρία 15+ ετών και πελάτες όπως οι Google, Lego, John Lewis, eBay και The Financial Times, ο Craig ειδικεύεται στο Growth Hacking και σε θέματα UX, Analytics, AB Testing και Conversion Optimization.
International Speaker Nadav Perry Από τη θέση του Head of YouTube Products, Solutions and Innovation για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ο Nadav βοηθάει τους διαφημιζόμενους να αξιοποιούν το online video προς όφελος της επιχείρησής τους.
International Speaker Mariusz Gąsiewski Στέλεχος της Google εδώ και 10 χρόνια και με εξειδίκευση στο Performance Marketing, τα Web Analytics και το SEM, ο Maruisz διδάσκει στο Warsaw School of Economics, βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο blog για το Performance Marketing στην Πολωνία και είναι ο Ιδρυτής του πετυχημένου συνεδρίου SEMcamp.
International Speaker Ofer Golan Με προϋπηρεσία ως Creative Director σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές του Ισραήλ, ο Ofer είναι πλέον Google Certified Sprint Master ενώ συμμετέχει ως Mentor στο Campus της Google στο Τελ Αβίβ.
International Speaker Pete Campbell Ο Pete είναι ο Managing Director της Kaizen, ενός agency το οποίο εξειδικεύεται στο SEO και στη χάραξη στρατηγικής για μερικά από τα μεγαλύτερα βρετανικά brands.
Γιάννης Αμαξόπουλος Ο Γιάννης είναι μέλος της ομάδας της isobar – iProspect (πρώην Mindworks ) από το 2008. Τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας leading ρόλο σε ομάδες Performance Marketing, Data και Content Marketing, έχει στο επίκεντρο της δουλειάς του οτιδήποτε φέρνει business results στους στρατηγικούς συνεργάτες του.
Λίντα Γαλάζιου Η Λίντα εργάζεται ως Head of Performance στην εταιρία Digital Ecosystems, η οποία ανήκει στους Google Premier Partners. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας έχει διαφημίσει πελάτες σε διάφορους κλάδους μεταξύ των οποίων οι Travel and Hospitality, Finance, Insurance, e-Commerce, Fitness, Telcos, Retail, Fashion, News και Pharmacies.
Άγγελος Γαλανάκης Ο Άγγελος είναι Performance Marketing Manager στη Eurobank από τον Ιανουάριο του 2016 και έχει υπό την ευθύνη του όλο το στρατηγικό σχεδιασμό, την υλοποίηση, την αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση των digital καμπανιών.
Κωνσταντίνος Γιαμαλής Ο Κωνσταντίνος ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Marketing Product Owner στο e-FOOD. Στα 5 χρόνια που ασχολείται με το Marketing έχει συλλέξει εμπειρία σε projects που είχαν σχέση με conversion rate optimization, τεχνικές Performance Marketing & digital user behavior patterns.
Στέλιος Ηλιάκης Ο Στέλιος είναι συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Sleed, ενός από το πιο καινοτόμα και βραβευμένα e-business & digital marketing agencies στην Ελλάδα. Με πολυετή εμπειρία σε εμπορικά, marketing αλλά και ερευνητικά προγράμματα, ο Στέλιος είναι ένας από τους πιο έμπειρους συμβούλους πάνω σε θέματα που άπτονται του e-business, του e-commerce και του Digital Marketing.
Νίκος Κωστρόγλου Ο Νίκος Κωστρόγλου είναι ιδρυτής της Koolmetrix. Ασχολείται με το performance marketing από το 2009 και έχει διαχειριστεί πάνω από 25m ευρώ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει στήσει πολλά πετυχημένα accounts από την αρχή τους, όπως η insurancemarket , το myshoe και η Vistabet.
Δημήτρης Μανιάτης Ο Δημήτρης ανέλαβε επικεφαλής της Reprise Media του ομίλου IPG Mediabrands τον Ιανουάριο του 2014 έπειτα από την απορρόφηση της εταιρείας του, all things web. Είναι κάτοχος πτυχίου Software Engineering από το UMIST της Μ. Βρετανίας, συμμετέχει συχνά ως ομιλητής σε συνέδρια για το Digital Marketing, ενώ διδάσκει στα e-business σεμινάρια του ELTRUN.
Ηλίας Σούσης Ο Ηλίας είναι Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Cyprus, Malta στην Google για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ενώ μέχρι τις αρχές του 2011 ασκούσε καθήκοντα Senior Business Development Manager στην Google Ιρλανδίας για τις αγορές Νότιας Ευρώπης και Αφρικής.
Πολυξένη Τζέκα Ως Digital Marketing Specialist στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η Πολυξένη έχει ως κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση των digital καναλιών της εταιρίας, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, το συντονισμό και την παρακολούθηση ενεργειών και πρωτοβουλιών στο ψηφιακό οικοσύστημα.
Αλέξανδρος Φράγκος Ο Αλέξανδρος εργάζεται ως Analytical Consultant στη Google Ελλάδας, έχοντας ως κύριο σκοπό την παραγωγή insights, εργαλείων και αναλύσεων για την καλύτερη υποστήριξη των μεγάλων διαφημιζόμενων και διαφημιστικών εταιρειών.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team